Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaupungin liikuntapaikoille henkilömäärän rajoituksia – Yli 50 henkilön yleisötilaisuudet sisätiloissa kielletään

Yli 50 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa kielletään Pohjois-Savossa.

Itä-Suomen aluehallintoviraston määräys on voimassa 23.12.2021–9.1.2022.

Varkaudessa liikuntapaikkojen henkilömääriä rajoitetaan 9. tammikuuta 2022 saakka. Uimahallin allastiloissa saa olla enintään 50 henkilöä ja porealtaassa kolme henkilöä tai yksi seurue ja saunassa enintään viisi henkilöä kerrallaan. Kuntosalissa saa olla enintään 15 henkilöä ja liikuntasalissa 20 henkilöä kerrallaan. Alakerran allastilassa saa olla enintään 10 henkilöä ja kahviossa/aulatilassa enintään 15 henkilöä kerrallaan.

Liikuntatalolla saa suuressa liikuntasalissa olla yhtä aikaa enintään 50 henkilöä ja yhdessä lohkossa enintään 20 henkilöä kerrallaan. Verryttelytilassa saa olla enintään 20 henkilöä ja paini- ja judosalissa samoin enintään 20 henkilöä tilassa. Nyrkkeilysalissa ja kuntosalissa saa kummassakin olla kerrallaan enintään 10 henkilöä ja aulatilassa enintään 15 henkilöä.

Jäähalleissa saa olla enintään 50 henkilöä yhdessä kaukalossa, enintään 50 henkeä katsomossa ja enintään 20 henkilöä yhdessä pukukopissa kerrallaan.

Varkauden kaupunki suosittaa kasvomaskin käyttämistä tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista. Lisäksi kaupunki edellyttää maskin käyttöä kaikissa järjestämissään tilaisuuksissa sekä omistamissaan tiloissa. Varkautelaisia muistutetaan myös hyvästä käsihygieniasta. Kaupunki seuraa koronatilannetta tiiviisti joulun pyhien ajan ja muuttuneista ohjeistuksista tiedotetaan erikseen. Perusopetuksen kevätlukukausi jatkuu 10.1.2022. Kouluun paluuseen liittyvää koronaohjeistusta tarkastellaan 6.1.2022 mennessä ja asiasta tiedotetaan huoltajia muun muassa Wilma-viestillä.

Kouluun paluusta tiedotetaan Wilma-viestillä.