Miestä ammuttiin kesken ravintolaillan Varkaudessa

Poliisi tutkii epäiltyä tapon yritystä Savontiellä tai jossain sen lähialueella. Savontiellä on runsaasti omakotitaloja, mutta ampumavälikohtaus sattui jossain lähiökuppilan nurkilla. Kati Soininen

Asta Tenhunen

Miestä ammuttiin Varkauden Kommilassa ravintolan lähistöllä viikonloppuyönä.

Mahdollinen ampuminen tapahtui yli viikko sitten, mutta poliisi kertoi siitä julki vasta tiistaina.

Varkautelainen keski-ikäinen mies oli ollut Savontiellä karaokeravintolassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 16.–17. lokakuuta. Ravintola Kavaljeeri on lauantaiöisin auki kello kahteen. Paikka sijaitsee Savontien ja Hevosharjunkadun risteyksessä kerrostalon alakerrassa.

Poliisin mukaan mies oli poistunut hetkeksi ravintolasta puolenyön ja sulkemisajan välillä. Kun mies palasi takaisin ravintolaan, hänellä oli olkapäässään vamma, jota poliisin mukaan epäillään ampumavammaksi.

Uhrin vamma vaati sairaalahoitoa.

Poliisi ei tapahtumaviikonloppuna eikä edes viikon sisällä siitä pyytänyt yleisöltä havaintoja tilanteesta, joten tapahtumien kulusta ei ole tietoa.

Yöllä lähistöllä oli ollut jonkin verran kulkijoita. Toisessa suunnassa karaokeravintolasta on paikallinen grilli, jolla käy ihmisiä puoleen yöhön asti, ja toisessa suunnassa ensiapu, sairaala ja Kommilan asuintaloja.

Vaikka tuoreita havaintoja ei enää ole saatavilla, poliisi pyytää ilmoittamaan tietonsa, jos joku tietää ampumisesta. Tietonsa voi ilmoittaa sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Poliisi tutkii tekoa tapon yrityksenä.

Kommentoi