Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pietarissa matkailleita pyydetään pysymään karanteenissa ja ottamaan yhteyttä terveyskeskukseen

Varkaudesta ja Joroisista ei viranomaisten saamien asiakaslistausten perusteella ole ollut kisaturisteja Pietarista saapuneissa jalkapallon EM-kisabusseissa.

Jos varkautelaisia tai joroislaisia on kuitenkin käynyt Pietarissa muilla kulkuneuvoilla, esimerkiksi omalla autolla, heitä pyydetään pysymään karanteenin omaisissa olosuhteissa. Lisäksi heitä pyydetään ottamaan välittömästi yhteyttä Varkauden tai Joroisten terveyspalvelujen neuvontaan ja ajanvaraukseen.

Varkautelaiset voivat ottaa yhteyttä numeroon 017 579 6000 maanantaista torstaihin kello 8.15-14 ja perjantaisin kello 8.15-12.

Joroisissa palvelee numero 017 579 6999 maanantaista perjantaihin kello 8-15.

Muina aikoina toimii päivystys numerossa 017 579 5000.

Tilanteen vakavuuden vuoksi kaikkia asukkaita muistutetaan edelleen maskien käyttämisestä, hyvästä käsihygieniasta, turvaväleistä sekä hakeutumisesta testiin matalalla kynnyksellä, jos mahdollisia koronaoireita ilmaantuu.

Sosiaali- ja terveystoimi haluaa myös kiittää lämpimästi kaikkia yhteistoiminta-alueen asukkaita siitä, että koronaluvut on alueella saatu pidetyksi varsin maltillisina.