Kaikille yli 70-vuotiaille aikoja rokotuksiin auki Varkaudessa – Rokotustahti nopeutuu

Koronarokote AstraZeneca. Anneli Tuominen-Halomo

Kaikille yli 70-vuotiaille on rokotusaikoja saatavilla Varkaudessa. Lisäksi yli 68-vuotiaille kuntalaisille, joilla on vakavalle koronavirustaudille erittäin voimakkaasti altistava sairaus tai tila, on varattavissa aikoja koronarokotuksiin.

– Rokotusten saatavuus on parantunut ja rokotustahti nopeutuu, kertoo vt. palvelualuepäällikkö Leena Kuusikko Varkauden kaupungilta.

Varkaudessa yli 70-vuotiaat voivat varata ajan rokotukseen sähköisesti kansalaisen terveyspalvelun kautta. Huomioithan sähköisesti aikaa varatessasi, että varaat ajan rokotukseen Varkauteen.

Ajan voi varata myös puhelimitse numerosta. 044 444 2585 (ma–to kello 9.–11.30 ja 12–15.). Jos numero on varattu, kuulet tiedotteen rokotusajanvarauksen ajankohtaisesta tilanteesta.

Yli 68- vuotiaat sairautensa tai tilansa vuoksi erittäin vakavalle koronavirustaudille alttiit voivat varata ajan soittamalla kyseiseen numeroon.

Jos numero on varattu, kuulet tiedotteen rokotusajanvarauksen ajankohtaisesta tilanteesta.

Rokotukset toteutetaan ennakkoajanvarauksella ja rokotukseen ei voi tulla ilman ajanvarausta. Ylimääräisiä rokotteita ei myöskään voida varata esimerkiksi saattajille.

– Ota rokotukseen KELA-kortti mukaan, Kuusikko muistuttaa.

Kommentoi