Kerro oma tarinasi Klubista – Varkauden museo ja Warkauden Lehti keräävät muistoja rakennuksesta

Varkauden museo avaa muistitiedon keruun Varkauden klubista. Omat tarinat, muistot ja kertomukset voi kirjoittaa omin sanoin museon sivuille avautuvalle lomakkeelle.

Keruu toteutetaan yhdessä Varkauden museon ja Warkauden Lehden kanssa.

Millainen on sinun muistosi rakennuksesta ja siellä vietetyistä hetkistä? Voit kertoa tarinasi nimimerkillä, mutta voit jättää myös yhteystietosi jatkoa varten.

Osa muistoista julkaistaan Warkauden Lehdessä ja ne tallennetaan Varkauden museon arkistoon myös myöhempää tutkimus- ja muuta. käyttöä varten.

Varkauden museot haluaa säilyttää varkautelaisten muistot rakennuksesta.

– Oli tarinasi henkilökohtainen muisto, kuulemasi tarina tai miten pieni yksityiskohta tahansa, kerro se meille. Muistellaan yhdessä rakennusta ja sen toimintaa sen elinaikana ja pidetään rakennuksen muisto hengissä myös tuleville polville, museolta tutkija Hilkka Lehtimaa kannustaa.

Millaisia ajatuksia Villa, Virkamiesklubi tai Varkauden klubi, rakennus, josta oli moneksi, herätti aikanaan? Millaisia tunteita liittyi 150 vuotta vanhaan klubiin, joka lauantaina tuhoutui tulipalossa täysin.

Rakennus on toiminut monien juhlien, tapahtumien ja perhetilaisuuksien näyttämönä, siihen liittyy tuhansia tarinoita varkautelaisista, Varkaudesta ja Varkauden teollisuuden historiasta.

Lomake muistojen keruuseen avautuu museoiden internetsivuille www.varkaus.fi/museot.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut