Rantasalmella todettu yksi uusi koronavirustartunta – Todennäköinen tartunnanlähde on 27.–29. marraskuuta ollut curling-tapahtuma

Rantasalmella järjestettyä curling-tapahtumaa epäillään tartunnan lähteeksi. Juha Poutanen

Rantasalmella on todettu keskiviikkona otetuissa näytteissä uusi koronavirustartunta. Tartunnanjäljitys on käynnistynyt.

Todennäköinen tartunnanlähde on Rantasalmella 27.–29. marraskuuta ollut curling-tapahtuma. Kaikkia tapahtumaan osallistuneita pyydetään kiinnittämään huomiota mahdollisiin oireisiin sekä Koronavilkun hälytykseen ja olemaan tarvittaessa yhteydessä Sosteriin.

Koronavirustartunnalle on voinut altistua myös Rantasalmen K-market Hummerissa maanantaina 30. marraskuuta kello 12–12.30 ja tiistaina 1. joulukuuta kello 19–19.15. Samoin kaupassa asioineita kehotetaan kiinnittämään huomiota mahdollisiin oireisiin.

Myös Hotelli Rinssi Everstin ravintolassa on voinut altistua perjantaina 27. marraskuuta kello 14–15 ja 22–24 sekä lauantaina 28. marraskuuta kello 7–8. Samaan aikaan kaupassa, ravintolassa tai hotellissa olleita pyydetään seuraamaan vointiaan ja/tai Koronavilkun hälytystä.

Täydennetty 4.12. kello 16.55: Lisätty tieto mahdollisista altistumisista Rinssi-Everstissä

Kommentoi