Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valona vanhuspalvelun työntekijällä koronatartunta Pieksämäellä – altistuneet henkilöt ovat karaneenissa

Kirkkopalvelut-konserniin kuuluvan Valona vanhuspalveluiden asumispalveluyksikön hoitajalla Pieksämäellä on todettu koronatartunta myöhään torstai-iltana. Altistuneet henkilöt on kartoitettu ja he ovat karaneenissa. Tilanteesta johtuen yksikössä vierailua tulee toistaiseksi välttää.

– Kiitämme Pieksämäen kaupunkia ripeästä toiminnasta. Teemme yhdessä viranomaisten kanssa kaikkemme asukkaidemme ja työntekijöidemme terveyden suojaamiseksi. Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja toimimme kaikessa vastuullisesti viranomaisten ohjeiden mukaisesti, Valona-hyvinvoinnin palvelujohtaja Susanna Pirttiaho kertoo tiedotteessa.

Valona Vanhuspalveluissa on kaikkiaan 65 tehostetun palveluasumisen hoitopaikkaa ja henkilökuntaa reilut 40. Pieksämäen kaupunki testaa Valona Vanhuspalveluiden henkilökunnan ja asukkaat tänään perjantaina 4. joulukuuta.

Myös Pieksämäen Seurakuntaopiston työntekijällä todettiin koronavirustartunta torstaina 3. joulukuuta. Seurakuntaopiston Pieksämäen kampus on siirtynyt etäopetukseen 10. tammikuuta 2021 saakka.

Koronatestiaikoja on Pieksämäellä lisätty tälle iltapäivälle. Parhaiten ajan saa varattua netin kautta.

Kaupunki tiedottaa Pieksämäen koronatilanteesta lisää perjantaina iltapäivällä.

Juttua päivitetty 4.12. klo 10.57.

Essoten alueella 19 uutta koronatartuntaa – niistä kymmenen on Pieksämäellä