Mielipide: | Järkyttävää ympäristön sotkemista Varkaudessa nuorilta aikuisilta

Asioimme Kommilassa (26.10.) ja seurasimme, kuinka välinpitämättömästi jo täysi-ikäiset nuoret toimivat. Savontien varteen R-kioskin läheisyyteen oli pysäköitynä auto. Auton sisältä kadulle heitettiin tyhjä isohko postin paketti.

Paketti lienee haettu juuri läheisestä R-kioskista ja sen sisältö tyhjennetty. Paikalle tuli myös toinen auto, jossa oli nuoria ja osa näissä autoissa olleista nuorista nousi ulos tupakalle.

Seuraavaksi huomasimme, että autosta josta tyhjä posti paketti lensi ulos tyhjennettiin jotain (ilmeisimmin autossa olleita roskia ja tyhjiä pulloja) ulkona olevaan tyhjään postipakettiin.

Tuossa vaiheessa ajattelimme vielä toiveikkaana, että he toimivat vastuullisesti ja vievät laatikon roskineen menessään. Mutta kuinka kävikään.

Siivottuaan auton sisällön kävelytiellä olleeseen pahvilaatikkoon he menivät autoonsa ja jättivät laatikon kaikkine roskineen kävelytielle.

Itselläni ainakin alkaa mennä usko, että pystymme jättämään jälkeemme maapallon, jossa tulevaisuudessakin voi ja on hyvä asua mikäli tulevien sukupolvien joukossa kasvaa noin itsekkäästi ja vastuuttomasti toimivia nuoria, joiden suhtautuminen elinympäristömme olemassa oloon on noinkin välinpitämätöntä ja muita kunnioittamatonta.

Toivoton olo

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut