Warkauden Lehden näköislehti uudistuu: näköislehden käyttö selaimen ja sovelluksen kautta on jatkossa entistäkin nopeampaa ja helpompaa

Kun uuden mobiilisovelluksen on ladannut, näköislehteen pääsee kirjautumaan entisillä tunnuksillaan.

Näköislehti on sähköinen versio paperilehdestä. Sari Ristamäki

Warkauden Lehden näköislehden lukijat saavat uudistuneen tuotteen tiistaista 26. toukokuuta lähtien. Uusi näköislehti on luettavissa Warkauden Lehden verkkopalvelussa sekä erikseen ladattavan sovelluksen kautta.

Savon Media Oy:n kuluttajamyynnin johtajan Carita Laakkosen mukaan uudistuksessa on tavoitteena entistä parempi asiakaskokemus.

– Näköislehden käyttö sekä selaimen että sovelluksen kautta on jatkossa entistäkin mukavampaa, nopeampaa ja helpompaa, kiteyttää Laakkonen.

Warkauden Lehden päätoimittajan Sari Ristamäen mukaan digituotteiden käyttö on lisääntynyt poikkeusaikana.

– Luotettavalla, ajankohtaisella ja nopealla tiedolla on nyt kysyntää. Poikkeusaika on tarkoittanut digiloikkaa monelle sanomalehden lukijalle. On hyvä, että sähköiset tuotteemme kehittyvät ja saamme entistäkin käyttäjäystävällisemmän näköislehden, Ristamäki toteaa.

– Jos paperilehden tilaaja ei ole vielä ottanut digituotteita käyttöön, nyt se kannattaa tehdä.

Kirjautumisessa tarvitaan mediatunnusta. Jos sellaista ei ole, sen voi luoda osoitteessa www.warkaudenlehti.fi/mediatunnus.

Uudet tuotteet edellyttävät, että sovelluksen kautta näköislehteä lukevien tilaajien on ladattava mobiililaitteelleen (älypuhelin, tablet) Warkauden Lehden uusi näköislehtisovellus. Samalla käytöstä poistuu Lehtilaari-sovellus, jonka kautta digilehteä on voinut lukea aiemmin.

– Verkkopalvelun kautta luettava lehti on tarkoitettu ensisijaisesti pöytätietokonetta tai kannettavaa tietokonetta käyttäville. Sovellus toimii puolestaan älypuhelimissa ja tablet-laitteissa, Savon Media Oy:n digipäällikkö Jussi Murtasaari.

Sovellus on ladattavissa Applen laitteille (iPhone ja iPad) Applen sovelluskaupasta ja Android-laitteille Google Play -sovelluskaupasta.

Uusi näköislehti löytyy sovelluskaupoista kirjoittamalla sen hakukenttään ”Warkauden Lehti”.

Kun sovelluksen on asentanut laitteelleen, näköislehteen kirjaudutaan samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jolla näköislehteä on luettu aiemminkin.

Sovellus tarjoaa ensimmäisenä luettavaksi päivän lehden. Sen yhteydessä on myös arkisto, jonka avulla voi selata aiemmin ilmestyneitä lehtiä.

Sovellus voi myös lähettää käyttäjille ilmoituksia, esimerkiksi tiedon tuoreimman lehden ilmestymisestä. Käyttäjä voi ensimmäisellä kirjautumiskerralla määrittää, haluaako ilmoituksia uutisista vai ei.

Uutta on, että niin näköislehdessä voi jatkossa täyttää myös sudokut.

Uusi näköislehti on toteutettu yhdessä suomalaisen Richie Oy:n kanssa.

Kommentoi