Tiedätkö, mikä on mainonnan toimivin konsepti?

Mainos | Keski-Savossa hyristään tyytyväisyydestä. Kuuden eri kunnan eli Heinäveden, Joroisten, Leppävirran, Pieksämäen, Suonenjoen ja Varkauden jakelualueella toimivalla Savon Median Keski-Savon alueen myyntitiimillä on tutkittua tietoa siitä, kuinka hyvin mainonta tavoittaa alueen lukijat. Vuosittain tehtävä Kansallinen mediatutkimus osoittaa, että viikottain alueen eri medioilla on reilusti yli 50.000 lukijaa.

– Keski-Savon alueen painettujen ja verkkolehtien kokonaistavoitettavuus on 54.000 lukijaa. Esimerkiksi Warkauden Lehden printti- ja verkkolehti tavoittaa joka viikko yli 70 prosenttia kaupungin asukkaista. Se on huima määrä, iloitsee Keski-Savon mediamyynnin myyntijohtaja Tiina Manninen.

Monikanavaisuus tavoittaa ostajat

Savon Media pystyy tarjoamaan kattavan ja monikanavaisen mainospaketin asiakkaan tarpeiden mukaan perinteisestä painetusta lehdestä digi- ja somemainontaan, ulkomainontaan ja nyt myös äänimainontaan. Tämä säästää aikaa ja on kustannustehokasta, kun asiakas saa koko paketin ”yhdeltä luukulta”. Kun Savon Aallot aloitti lähetyksensä viime vuoden lopulla, oli se tervetullut lisä jo ennestään kattavaan tarjontaan.

– Kesällä saimme Savon Aallot mukaan ja nyt meillä on mahdollisuus tarjota paikallista radiomainontaa myös Keski-Savon alueelle.

Monipuolisen mainoskanavatarjonnan lisäksi Savon Media auttaa myös markkinointiviestinnän kokonaisvaltaisissa ratkaisuissa. Tämä tuo helpotusta kiireisten asiakkaiden arkeen.

– Pystymme tarjoamaan kattavasti markkinoinnin ja viestinnän palveluja kuten esimerkiksi yrityksen graafisen ilmeen suunnittelua, kaupallista sisältöä tai paino- ja jakelupalveluja. Tuotamme myös asiakaslehtiä Avaimet käteen -palveluna.

Varkautelainen Wartalo Kodit Oy on tehnyt yhteistyötä Savon Median kanssa jo vuosia. Toimitusjohtaja Jukka Koskinen arvostaakin Savon Median ammattitaitoa ja yhteistyön vaivattomuutta.

– Haimme pidempiaikaista kumppania monikanavaiseen markkinointiyhteistyöhön. Savon Median osaaminen ja palvelutarjonta täytti parhaiten vaatimuksemme. Yhteistyö Savon Median kanssa on ollut sujuvaa, ammattitaitoista ja tavoitteellista.

Myös Savon Median paikallisjohtaja Mirja Vänttinen haluaa korostaa ammattilaisten hyödyntämistä markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa. Asiakkaan ei tarvitse itse olla markkinoinnin ammattilainen, vaan hän voi luottavaisesti ottaa asiantuntevan mediamyyjän kumppanikseen. Savon alueella työskentelee parikymmentä ja valtakunnallisesti toista sataa Mediatalo Keskisuomalaisen markkinointiviestinnän ammattilaista, jotka auttavat toimivien ja kustannustehokkaiden mediaratkaisujen toteuttamisessa

– Tänä päivänä potentiaaliset ostajat tavoitetaan monikanavaisesti. Koska tunnemme paikallisen markkinan, osaamme auttaa asiakastamme löytämään oikean kohderyhmän helposti ja nopeasti. Hyödyntäkää osaamistamme siinä, Vänttinen painottaa ja korostaa myös tutkitun tiedon merkitystä kohderyhmän määrittelyssä. 

– Meillä on paljon tutkittua tietoa eri kohderyhmistä ja mediaratkaisujen tavoittavuudesta. Asiakas saa tietoa myös oman kampanjansa toimivuudesta ja tehokkuudesta. Viime kädessähän markkinoinnin onnistuminen mitataan kassakoneessa ja tuloslaskelmassa viivan alla. Me haluamme tarjota apuamme paikallisten yritysten myynnin kasvuun ja kannattavuuteen.

Keski-Savon myyntitiimissä mediamyynnin asiakkaita palvelevat:  

Asiakkuuspäälliköt Minna Kotikumpu 050 501 9562 ja

Kati Utriainen 050 342 9411

Mediamyyjät Anne Virtanen 040 7450 402 ja Eija Vaskin 044 4062 018

Myyntijohtaja Tiina Manninen 044 348 1741

Markkinoinnin kokonaisvaltainen kumppani

Tutustu medioihimme meks.fi/savo

Lue lisää