Mainos: Kartanogolf

Golfkenttä, jossa ei turhia nipoteta -”Pelikierroksen aikana syntyy ystävyyksiä”

Joroisten Kartanogolfissa pyritään siihen, että asiakkailla on lajin parissa mahdollisimman mukavaa ja palvelu pelaa. Asiat tehdään tiptop, mutta kuitenkin rennolla otteella.

”Monesti kuulee sanottavan, että Kartanogolfiin on kiva tulla. Uskon, että se on tulosta hyvästä palvelusta ja siitä, että teemme asioita rennolla otteella ilman pikkuasioista nipottamista”, toimitusjohtaja Petteri Ruuskanen kertoo.

Mainos | Kartanogolfin kausi 2021 on käynnistynyt jo muutamia viikkoja sitten ja kentät ovat talven jäljiltä hyvässä kunnossa. Toimitusjohtaja Petteri Ruuskanen kertoo, että kenttien avaaminen pelaajien käyttöön hyvissä ajoin on yksi Kartanogolfin tavoista palvella asiakkaita erityisen hyvin.

- Haluamme avata mahdollisimman ajoissa, heti kun vain kenttä on siinä kunnossa, että siellä voidaan liikkua. Pitkän talven jälkeen monilla lajin harrastajilla on jo odotukset korkealla päästä pelaamaan ja meillä se on mahdollista.

Muutoinkin Kartanogolfissa toimitaan aina asiakkaiden ehdoilla ja se on näkynyt asiakastyytyväisyystutkimuksissa, joista on saatu erittäin hyviä tuloksia.

- Monesti kuulee sanottavan, että Kartanogolfiin on kiva tulla. Uskon, että se on tulosta hyvästä palvelusta ja siitä, että teemme asioita rennolla otteella ilman pikkuasioista nipottamista. Ihmiset tulevat tänne hyvällä mielellä viettämään vapaa-aikaa, mutta me pyrimme siihen, että täältä lähdetään vielä paremmalla tuulella pois.

Golf on lajina hyvin sosiaalinen ja ihmiset tutustuvat lajin parissa hyvin toisiinsa. Kun yksi pelikierros kestää nelisen tuntia, ehtii siinä ajassa tutustua kanssapelaajiin hyvin.

- Yhden kierroksen aikana ehtii jutella paljon muustakin kuin golfista. Ja kun täällä yhden kierroksen pelaa porukalla, niin varmasti moikataan myös muualla tavatessa. Pelaajat pitävät usein yhteyttä kentän ulkopuolella ja tapaavat muidenkin harrastusten parissa.

Ruuskanen toivoo, että ihmiset viettäisivät Kartanogolfissa mahdollisimman paljon aikaa yhdessä klubitalolla.

- Tähän tullaan ennen peliä, kierroksen puolivälissä ja jälleen kierroksen jälkeen. Se tuo hyvää fiilistä, kun näkee tuttuja ja voi vaihtaa kuulumisia. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia, mikä tuo oman lisänsä lajin yhteisöllisyyteen.

Klubitalon terassialuetta tullaan jatkossa kehittämään, jotta asiakkaat viihtyvät siellä entistä paremmin. Myös kenttään tullaan tekemään parannuksia. Muutoinkin Kartanogolfissa kuullaan asiakkailta tulevaa palautetta erittäin herkällä korvalla ja parannusta tehdään koko ajan.

- Aina pitää pyrkiä kehittämään jotain uutta, jotta toiminnoissa säilyy tuoreus.

Kartanogolfin kenttä on palkittu viihtyisyydestä ja hyvästä hinta-laatusuhteesta.

- Sillä pystymmekin usein yllättämään asiakkaamme, sillä maksut eivät ole kovin korkeita, mutta kenttä on usein hyväkuntoinen ja viihtyisä.

Golfin aloittaminen on myös tehty Kartanogolfissa helpoksi. Lajiin voi tulla tutustumaan ilmaiseksi tai 99 euroa maksavalle kahden illan alkeiskurssille. Kurssille voi kerätä mukaan myös neljän hengen kaveriporukan, jolloin hinta on vain 69 euroa henkilöltä.

- Monille selviää jo alkeiskurssin aikana, onko golf itselle sopiva laji tai ei. Kurssin jälkeen voi sitten alkaa harjoittelemaan enemmän ja hankkimaan varusteita, mikäli innostus iskee.

Kartanogolf on myös huomioinut paikalliset nuoret, sillä kaikki Joroisten ja Varkauden alueen alle 19-vuotiaat voivat pelata maksutta.

- Heidän tarvitsee maksaa vain 35 euron jäsenmaksu, joten tämä on nuorellekin erittäin halpa harrastus, Ruuskanen muistuttaa.

Tutustu Kartanogolfiin tarkemmin täältä. Alkeiskurssista ja harrastuksen aloittamisesta löydät lisätietoa täältä.