Mainos: Savon Tilitieto Oy

Voiko kirjanpito olla iloisen lupsakkaa? Tämän porukan kanssa voi!

Savon Tilitiedossa yrittäjiä palvelevat Jari Puolakka, Päivi Rossi, Lotta Issakainen, Matti Härkönen (työharjoittelija), Tiina Leskinen, Marianne Sartomaa, Markku Palonen sekä toimistokoira Kimi.

Mainos | Pieksämäellä sijaitsevan Savon Tilitieto Oy:n kahvihuoneessa käy iloinen puheensorina, kun henkilökunta valmistautuu tulevaan päivään yhdessä. Myös toimistokoira Kimi on liittynyt seuraan.

Iloisen meiningin lisäksi tämä porukka suhtautuu intohimoisesti tekemäänsä työhönsä, eli erilaisiin tilitoimistopalveluihin.

– Ajattelemme niin, että meidän tehtävämme on ymmärtää ja tietää kaikki mahdollinen esimerkiksi kirjanpidosta, eikä yrittäjän tarvitse huolehtia siihen liittyvistä asioista. Hän voi luottaa siihen, että me hoidamme kaiken oikein ja myös ajallaan, toimitusjohtaja Markku Palonen toteaa.

Savon Tilitiedon henkilökunta muistuttaa, että maailma muuttuu nopeasti ja niin myös kirjanpitoon liittyvät asiat, joten on tärkeää olla koko ajan perillä kaikista ajankohtaisista muutoksista.

– Luottamalla asiantuntijoihimme yrittäjä säästää rahaa, kun hän voi keskittyä täysillä omaan ydinliiketoimintaan ja sen kehittämiseen, toimistopäällikkö Jari Puolakka lisää.

Kirjanpitäjä on yrittäjälle tärkeä kumppani

Moni ajattelee, että tilitoimistoissa tehtävä työ on pelkkää numeroiden tallentamista järjestelmiin. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä Savon Tilitiedon asiantuntijat ovat yrittäjien tukena monenlaisissa eri tilanteissa.

– Jos yrityksessä pohditaan esimerkiksi tulevaisuuteen liittyviä ratkaisuja tai hankintoja, on järkevää keskustella niistä oman kirjanpitäjän kanssa. Voimme olla apuna myös silloin, kun yrittäjä pohtii ensimmäisen työntekijän palkkaamista tekemällä selvityksen kustannuksista tai yritystä ollaan vasta perustamassa, KLT -kirjanpitäjä, palkanlaskija Lotta Issakainen kertoo esimerkkejä.

Kirjanpitäjä Päivi Rossi lisää, Savon Tilitiedolla on paljon pitkäaikaisia asiakassuhteita, jolloin omasta kirjanpitäjästä tulee yrittäjälle tärkeä yhteistyökumppani.

– Kirjanpitäjän kanssa jutellaan arjen ilot ja surut. Osa asioista voi olla sellaisiakin, joista yrittäjä ei voi tai halua keskustella muiden kuin kirjanpitäjänsä kanssa.

Savon Tilitieto on toiminut jo vuodesta -82 saakka ja se on auktorisoitu Suomen Taloushallintoliiton jäsentoimisto. Tämä tarkoittaa sitä, että toimintaa valvotaan säännöllisesti. Ennen kaikkea henkilökunta kuvailee Savon Tilitietoa juuri sopivan kokoiseksi.

– Meille asiakas ei ole vain pelkkä numero vaan jokainen asiakas on tärkeä, eikä sillä ole väliä onko yritys pieni vai suuri. Sähköisten palveluiden avulla meillä on asiakkaita ympäri Suomen, mutta olemme myös vahvasti paikallinen. Kaikki palvelut tuotetaan Pieksämäellä ja asiakkaillamme on aina nimetty henkilö hoitamassa asioita.

Palonen muistuttaa, että sähköisten palveluiden lisäksi asiakkaita palvellaan erittäin mielellään myös perinteisin tavoin. Lisäksi Savon Tilitieto joustaa myös palveluajoissa, joten asiointi oman kirjanpitäjän kanssa on helppoa.

– Meillä on upea porukka, joka viettää yhdessä myös vapaa-aikaansa. Meidän hyvä tunnelma heijastuu varmasti myös asiakkaillemme.

Tilitoimistopalvelut, kirjanpito, tilinpäätökset, palkkahallinto, raportointi, sähköinen taloushallinto, ohjelmistoratkaisut, veroilmoitukset sekä metsäveroasiat ja sukupolvenvaihdokset.

www.savontilitieto.fi

Puh. 0440 377 500 / keskus