VarTa uusi valmennustaan

9.2.2012 22:05 Rauno Ylönen

Salibandyn II divisioonassa hännille vajonnut Varkauden Tarmo uusi kesken kauden valmennustaan.

Vanhasta valmennustriosta Arttu Lahtinen, Tero Tikanmäki ja Sami Hiltunen vain Hiltunen jatkaa Tarmon uudistuneessa valmennuksessa.

Vetovastuun loppukaudesta ottavat Jari Tolvanen ja Antero Monto, joka keskittyy loppukauden pelkästään valmennushommiin. Jari Tolvanen sen sijaan tulee täysin joukkueen ulkopuolelta, mutta omaa vahvan palloilutaustan. Hän toimi pari vuotta sitten VarTan valmennustiimissä.

- Katsottiin Tikanmäen kanssa, että jotakin on tehtävä joukkueen herättelemiseksi ja valitettavasti meidän vetäminä seinä tuli vastaan. Tiedossa oli, että syyskausi on vaikea, mutta odotimme joukkueen parantavan otteitaan kevätkierroksella. Näin ei valitettavasti ole käynyt ja oli korkea aika tehdä johtopäätökset. Nyt on joukkueessa uusia tuulia ja jatkamme Teron kanssa pelaajina kausi loppuun. Annamme joukkueelle ja uudelle valmennukselle täyden tukemme ja panostuksen. Usko sarjapaikkaan ja suoraan säilymiseen on yhä kova, alkukaudesta Tarmoa valmentanut Lahtinen kommentoi.

Tarmo pelaa uuden valmennusjohdon alaisuudessa ensimmäisen ottelunsa kotonaan liikuntatalolla jo lauantaina 11. helmikuuta, kun vastaan kello 14.30 alkavassa ottelussa asettuu Cremaster. WL