EPa lähti kesälomille

11.2.2012 21:35 Rauno Ylönen

Enson Pallon kausi päättyi lauantain tappioon RB-93:lle

Manageri Jari Siekkisen mukaan EPa on ilmoittautumassa myös ensi kaudeksi Kaukalopalloliigaan, jonka sarjajumboksi varkautelaisjoukkue jäi tämän kauden päätteeksi.

Viides sija varmistui lauantaina kotihallissa Kämärillä, josta hallitseva Suomen mestari Lappeenrannan RB-93 poistui voittajana lukemin 9-14 (3-1, 2-8, 4-5).

Ennen lauantain runkosarjan päätöskierroksen kamppailua EPa ja RB-93 olivat tasapisteissä ja samalla viivalla.

RB-93 oli joukkueena sen verran kokeneempi ja tasaisempi, että meni välieriin ja neljän parhaan joukkoon ja kohtaa viikon kuluttua 18. helmikuuta alkavissa play off -otteluissa runkosarjan ykkösen Hamarin Elo & Bewen.

EPan osalta pelit ja koko kausi päättyi lauantain joutsenlauluun. Kauden päätöspeli kuvasi hyvin koko EPan ailahtelevaa pelikautta.

Hyvän 3-1 voitetun avauserän jälkeen EPa antoi vastustajalle avaimet käteen häviten sen 2-8!

- Emme ansaitse jatkopaikkaa, jos kahdeksan maalia lasketaan omiin yhdessä erässä. Maalit tulivat kaiken lisäksi älyttömistä virheistä. Vastustaja veteli sukille ja rankaisi armotta. Ensimmäinen erä oli meiltä vielä sinnepäin ja kolmas erä pyristeltiin, mutta kausi on nyt paketissa, tiivisti EPa-tunnelmat valmentaja Janne Hahtala.

Varkautelaisittain mustaa palloilusunnuntaita sävyttivät myös WP 35:n ja Warkiksen vierastappiot jääpallossa ja jääkiekossa ja VarTan kotitappio jatkoajalla salibandyssa.

Lue aiheesta lisää Warkauden Lehdestä