perjantai 20.4.2018
Nella, Lauha

Tunnelmia P13 Training campilta 2018

WP 35:stä mukana olivat Jasper Pöllänen, Eetu Eronen, Vertti Pöntinen, Ville Tikanmäki ja Luukas Holopainen.

Perinteinen jääpallon junioritapahtuma järjestettiin Varkaudessa 5.-7.1.2018.
Odotetulle leirille tulivat liki kaikki 60 valittua junioria ikäluokista 2005-6. Kaikki junioritoimintaa Suomessa järjestävät seurat olivat edustettuina. Samoin toimihenkilöiden puolella koko Suomi oli hyvin edustettuna.
Leirin aikana tutustuttiin toisiin pelaajiin ja opeteltiin tätä vaikeaa lajia. Uusia ystävyyssuhteita syntyi ja tunnelma leirillä oli poikkeuksellisen mukava. Porukka hitsaantui parissa päivässä yhteen ja leirijoukkueissa oli oikeaa joukkuehenkeä.
Olosuhteet olivat monipuoliset. Perjantaina aloitettiin sateessa ja sunnuntaina lopetettiin kauniissa pakkassäässä. Perjantaina ja lauantai aamuna treenattiin valmennuksen suunnittelemia treenejä ja lauantai-iltapäivällä ja sunnuntaina pelattiin leiripelit. Pojat oli jaettu neljään tasavahvaan joukkueeseen. Ensin pelattiin sarja ja lopuksi finaalit. Finaaleissa vahvimmat olivat keltainen ja vihreä joukkue.
Valmennuksessa keskityttiin suomalaiseen tapaan pelata jääpalloa. Se perustuu periksiantamattomuuteen , vauhtiin, taitoon ja yhteispeliin. Paljon on pojilla ja valmennuksella töitä tehtävänä, mutta oikealla tiellä ollaan.
Loppupalaverissä liki kaikki pojat ilmoittivat tulevansa ensi vuonna uudestaan, joten leiri on pidettävä ensi talvenakin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *