keskiviikko 13.12.2017
Seija

MAAKUNNAN MAINIOIMMAT -musiikkikisa 2018 (pakina)

 

Julistamme alkaneeksi uuden musiikkikilpailun hakuprosessin, jossa etsitään uusia, kokemattomia ja innokkaita kykyjä musiikin säveltäjiksi, sovittajiksi, sanoittajiksi ja esittäjiksi:

 

Lähetä meille sähköpostilla, kirjeellä tai videoclipillä/c-kasetilla tai muulla tavoin näyte kyvyistäsi, joita olet tähän saakka pitänyt piilossa etkä ole niitä esittänyt aiemmin missään tilaisuudessa, lehdessä, netissä tai muussa mediassa. Hyväksymme ainoastaan ns. keltanokat ja harrastelijat, ne, jotka sitoutuvat palkatta ja korvauksetta työskentelemään ja esittämään minun, kilpailun, järkkääjän hyväksymät uudet musiikkiteokset. Meillä on ohjenuoranamme puhdas ja pyyteetön talkoohenki, ja jos jotain projektiin lahjoitat (rahaa tai tavaraa tai muita rahanarvoisia tuotteita), ilmoitamme jo tässä vaiheessa ettemme maksa mistään mitään, emmekä anna mistään kuittia. Tarvitsemme heitä, jotka sokeasti meihin uskovat, ovat aitoja talkoolaisia ja sydämestään valmiit uhraamaan taitonsa ja tavaransa meidän missiomme hyväksi.

 

Järjestämme, mikäli saamme ilmaiseksi esitystiloja, areenoita esim. kunnilta tai järjestöiltä., karsintatilaisuuksia musiikkikilpailuun osallistuville ympäri maakuntaa, joissa konserttien yleisö äänestää kolme heidän mielestään parasta musiikkiesitystä (minä katson sitten myöhemmin mikä se parhain lopulta on), jotka sitten taistelevat maakunnan mainioimman musiikkiesityksen palkinnosta finaalitilaisuudessa aikanaan.

Lippuja tilaisuuksiin emme varaa etukäteen, vaan myymme niitä käteisellä ovelta ohjelmamonistetta vastaan. Varsinaista kuittia tai lippua emme näe tarpeellisena, siitä tulisi järjestäjätaholle vain liikaa vaivaa. Sutjakammin setelit vaihtaa omistajaa tällä tapaa…

 

Pyydämme sinua, arvoisa musiikkikisaan osallistuja, pitämään omana tietonasi nämä ohjeemme ja toiveemme osallistujien toimintaa kohtaan. Molemminpuolinen luottamus on musiikkialalla kultaakin kalliimpaa, vaikka joskus se saattaa käydä kalliiksi joillekin meistä tai ihan kenelle tahansa.

 

Ps. myös puhvetinpitäjiä tarvitaan. Jos haluat tulla tilaisuuksiimme pitämään ”kahvilaa”, omakustanteisesti ja talkoohengessä, hienon kulttuurityön tukemiseksi, olemme uhrauksistasi onnellisia, ja otamme työsi tuoton ja tuloksen kiitollisena vastaan kartuttamaan kisakassaamme.

 

Toivomme, että maakunnan mahtimediat sponssaavat meitä ja levittävät kuvia ja kertomuksiamme ympäri pitäjiä, jotta saisimme paljon maksavaa yleisöä jokaiseen musiikkitilaisuuteen. Sponsoreita ei koskaan ole liikaa, joten sana kiertämään, jotta saamme haalituksi jonkinlaisia palkintoja ja pystejä kilpailijoita varten. Pystit kourissa ja kukat sylissä he näyttävät lehtikuvissa myyvemmiltä, kuin puhtailta, valkoisilta lampailta.

 

Teemme kaikista palkituista ja muista mieluisista musiikkiesityksistä levyn, laitamme clipit luultavasti youtubeen ja jatkamme neuvotteluja spotifyin tai jonkun muun levittäjäkanavan kanssa. Ikävä kyllä emme maksa sinulle, arvoisa osallistuja/kilpailija tästäkään mitään, mutta vakuutamme, että arvostamme työtäsi ja lahjojasi syvästi. Toivottavasti tämä boostimme auttaa sinua, ”voittaja”, myöhemmässä elämässä eteenpäin.

 

Liitä hakemukseesi nimi. sotu, pankkitili (vaikket rahaa meiltä saakaan), osoite ja perhesuhteet lisätietoina esityksesi kylkiäisenä sekä, huomaa, suostumuksesi kaikkeen edellä mainittuun koskien kisaa ja antiasi kisalle. Kiitos jo etukäteen – sinunlaisia sinisilmäisiä kansalaisia Suomi tarvitsee!

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *