keskiviikko 24.1.2018
Senja

Kiitos sille kenelle kiitos kuuluu

Avoin kiitoskirje Mikko A. Pitkäselle, Luttilan laupiaalle samarialaiselle. Miksi kiitän näin julkisesti? Siksi, että olet niin esimerkillinen mies, aito naapuriavun edustaja, jollaisia ihmisiä meistä monet toivovat tuntevansa, mutta jollaisia meistä niin harvat itse ovat.

Siis, kiitos, että olet aina ollut halukas ja valmis auttamaan: korjannut koneita, tuonut kaloja lahjaksi, antanut neuvoja, neuvonut kädestä pitäen, uhrannut aikaasi – ja kaiken tämän olet aina tehnyt myös huumoria viljellen, hymyillen ja vitsaillen. Palkkioita tai kiitosta et ole koskaan anellut etkä omaa kilpeäsi kiillottanut muiden silmissä.

Allekirjoittanut on tumpelo, peukaloni on keskellä kämmentäni ja lisäksi 100 prosentin invaliditeettini rajoittaa paljon elämääni ja toimiani. Joku voisi siihen lisätä vielä senkin, että olisin myös laiskansutjakka, mutta se on puhdasta huhupuhetta. Mm. näiden seikkojen perusteella sekä siksi, että olemme jo ikääntynyt pariskunta, on naapuriavun tarve joskus ajankohtainen. Ja silloin sinä, Mikko A. Pitkänen, Luttilan laupias samarialainen, olet aina rientänyt avuksemme. Tuhannesti kiitos vielä kerran, itseni ja puolisoni puolesta. – Jos tänä vuonna tulee äänestys vuoden varkautelaisesta, on valintamme itsestään selvä, se olet sinä…

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *