perjantai 20.4.2018
Nella, Lauha

Kalliiksi kävi kotimainen katsastus

Yleensä pyrin kannattamaan kaikkea kotimaista, mutta nyt on mitta täysi: viime vuonna kävin autoa katsastuttamassa ns. ulkomaisessa omistuksessa olevassa firmassa Käsityökadulla, tulos auto OK…tänä vuonna valitsinkin suomalaisessa omistuksessa olevan firman Leijukujalta, tulos yli 1000 euron korjauslaskut tiedossa.

Miten ihmeessä auto, jolla ei ole vuoden aikana ajettu kuin muutama reissu lähialueilla, tuskin 1000 kilometriä tuli mittariin koko vuonna, voikin yhtäkkiä olla vikoja täynnä? Oliko ulkomainen katsastusfirma huolimaton ja lepsu vai oliko suomalainen katsastusfirma ylitarkka ja nk. pilkun ….?

Niin tai näin, harmittaa kuin hampaatonta oravaa. Eläkeläisen kuukausituloilla näyttäisi siltä, että pakollinen dieetti on edessä koko talven ajaksi. No, olen positiivisella mielellä: pääsenpähän vihdoin liikakiloistani ja urkenen ”rantakuntoon” vielä vanhoilla päivilläni.

Onkohan muillakin autoilijoilla Varkaudessa samansuuntaisia kokemuksia: kotimainen käy kalliiksi kukkarolle..?

Nimim. Ei varaa kotimaiseen

Kommentit

  • Suutarinen Aimo

    Hyvä että autoja katsotaan tarkalla seulalla, on nimittäin melkoisia pommeja välillä tuolla liikenteessä.
    Rikkinäisen auton hylkääminen katsastuksessa on kaikkien tielläliikkujien etu, vai oletko eri mieltä?

  • K-atsastus

    On tämän elämän varrella tullut nähtyä pilkunviilaajia ja järjenkäyttäjiä katsastuskonttoreissa. Ilman turvallisuuden vaarantumistakin. Eroa on. Riippuu ihan kuka auton tarkastaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *