keskiviikko 21.2.2018
Keijo

Yhdeksäs voitto putkeen!

Warkis jatkoi voittoputkeaan sunnuntaina Suonenjoen SuKiKan kustannuksella. (Kuva: Rauno Ylönen)

Warkis on ottanut isännän roolin jääkiekon II divisioonan neloslohkossa. Joukkue vietti täyden kuuden pisteen viikonloppua, kun lauantain Kaja-voiton jatkeeksi varkautelaisjoukkue haki täyden pistepotin myös Suonenjoelta sunnuntaina.

Warkiksen yhdeksäs peräkkäinen voitto tällä kaudella tuli SuKiKasta ja vieläpä täysin ansaitusti 4-9 (0-3, 4-2, 0-4).

Ainoa kauneusvirhe tuli toisessa erässä, mutta jääkiekko on jääkiekkoa eikä esimerkiksi pesäpalloa, jossa jaksopelin luonteen ansiosta heikompikin joukkue voi välillä napata jaksopisteitä.

– Vaikka hävisimme toisen erän SuKiKalle, veimme ja kontrolloimme peliä kyllä siinäkin erässä. Teimme muutaman helpon henkilökohtaisen virheen, joista kaveri rokotti, Warkis-valmentaja Antti Immonen tuumi.

Vaativa valmentaja antoi kuitenkin synninpäästön toisen erän menetyksestäkin ja kolmen maalin johtoaseman sulamisesta 4-5:een.

– Kun tilastoja katsoo, maalivahtien torjunnat olivat toisessa erässä meille 21-9. Vastustaja teki paikoistaan hyvällä prosentilla maalit siinä erässä.

Warkis-pelaajista Joonas Miettinen (14+26 = 40) ja Aleksi Leskinen (11+22 = 33) miehittävät lohkon tehotilaston kärkipaikat, mutta Immosen mukaan joukkue ei ole maalinteossa yhden tai kahden pelaajan varassa, vaan tehot lepäävät koko miehistön harteilla.

– Kaikki kolme kentällistä pääsi nytkin viikonloppuna tehopisteille. Olenkin koko viikonloppuun tyytyväinen. Koko joukkueen puolustuspelaaminen on hyvällä tasolla ja voitot toki tuovat itseluottamusta ja molemmat pelit olivat ehjää tekemistä. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla, Immonen näki.

Warkis johtaa sarjaa nyt viiden pinnan erolla Lappeenrannan PEPOOn. Immosen mukaan lohkon kärjessä ovat joukkueet, joita sinne odotettiinkin.

– Kiekkokopla on vasta neljäntenä, mutta se on pelannut vähemmän otteluita kuin muut. Seuraava vastustajamme KaPakin voi ottaa kärkinelikolta pinnoja. Mitään ei saa ilmaiseksi tässä sarjassa, Immonen varoittaa sarjajohtajaa leijumisesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *