tiistai 20.2.2018
Heli, Heljä, Helinä, Hely

Otto Invenius otti viestipronssia

Otto Invenius otti nuorten Euroopan olympiafestivaaleilta pronssia Suomen sekaviestijoukkueessa. (Kuva: Tiina Laine)

Soisalon Ampumahiihtäjien Otto Invenius palaa nuorten Euroopan Olympiafestivaaleilta Turkin Erzurumista mitali mukanaan.

Invenius hiihti kolmososuuden Suomen sekaviestijoukkueessa, joka otti ampumahiihdossa hienosti pronssia Venäjän ja Ranskan jälkeen ennen Tshekkiä ja Ukrainaa.

Suomen viestin avasi Jenni Keränen paukuttamalla kaikki taulut alas käyttämättä varapatruunaakaan. Viesti sujui hyvin Suomen kannalta toisellakin osuudella, jota vei Jenni Keräsen Maija-kaksoissisko. Hän käytti makuulta kaksi varapatruunaa, mutta selvisi sakoitta.

Otto Invenius hoiteli Suomen kolmososuuden ja otti pystypaikalta yhden sakkokierroksen ja käytti osuudellaan viisi varapatruunaa. Santtu Panttila ankkuroi Suomen kolmanneksi nolla-ammunnalla 1.57 voittaja Venäjää perässä. Hopea-Tshekkiin eroa kertyi 49 sekuntia.

Kaikkiaan sekaviestiin otti osaa 13 joukkuetta.

Henkilökohtaisista matkoista Invenius sijoittui 21. sijalle keskiviikon normaalimatkalla.

Ranskan Thomas Briffaz (28.45) oli ykkönen ennen maanmiestään Jason Drezetia (28.48) ja Venäjän Andrei Viukhinia (28.49). Suomen Santtu Panttila oli 11:s (30.55) ja Patrik Kuuttinen 16:s (32.06). Inveniuksen aika oli 33.07.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *