perjantai 20.4.2018
Nella, Lauha

HuPan B-junnuille voitto ja tappio Kontiolahdella

Salibandyseura Hukka-Pallon B-juniorit jatkoivat Savo-Karjalan alueen jatkosarjaa lauantaina Kontiolahdella. Tuloksena oli reilu 13–1-voitto Welhot Diamondista ja 4–1-tappio sarjakärki Welhot B2:lle.

Avausottelu Welhojen Diamondsia vastaan oli HuPan hallintaa alusta saakka. Aktiivisesti karvannut ja hyvin palloa liikuttanut HuPa vei avauserän 5–1, ja lopulta ottelu päättyi keskeytykseen 12 maalin erolla, kun kolmatta erää oli pelattu viisi minuuttia. Voitto-ottelussa hyvää oli aktiivinen hyökkäyspeli ja onnistunut erikoistilannepelaaminen.

Toisessa ottelussa Welhojen B2-joukkue onnistui erittäin kurinalaisella puolustuspelaamisella pitämään HuPan poissa laadukkailta maalintekopaikoilta. HuPa siirtyi ottelun alkuminuuteilla hienon ylivoimakuvion päätteeksi 1–0-johtoon ja hallitsi muutenkin avauserää.

Avauserän jälkeen Welhojen viisikkopelin tiiviys alkoi olla myrkkyä HuPalle, jonka hyökkäyspelaaminen meni vastustajan puolustusmuuriin puskemiseksi. Welhot puolestaan hyödynsi omat paikkansa tehokkaasti ja vei pisteet lopulta täysin ansaitusti Kuopioon. Revanssin mahdollisuus HuPalle tarjoutuu tammikuussa kotiturnauksessa, ja sen joukkue ilmoitti välittömästi tappion jälkeen käyttävänsä.

HuPa jatkaa sarjassa toisella sijalla. Kaksi parasta jatkaa alueen haastajafinaaleihin.

HuPan tehot Kontiolahdella: Tuukka Kärkkäinen 5+2, Joonatan Laitinen 2+5, Tatu Karvinen 3+0, Topi Leppänen 2+0, Miika Pulliainen 1+1, Konsta Hannelin 0+2, Antti Pulkkinen 1+0, ja Leevi Launo 0+1. Diamondsia vastaan torjui Ida Koistinen ja B2:ta vastaan Juhani Järveläinen

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *