keskiviikko 21.2.2018
Keijo

Auton liikenteestä poistolla rahastetaan

Kalliiksi käy elämä autoilijallekin Varkaudessa; osansa autoilijoiden rahastuksessa tekevät myös katsastusasemat, ainakin Käsityökadulla palveleva:

Ensinnäkin katsastushinta on n. 10-20 euroa kalliimpi kuin jossain muualla Varkaudessa. No, sehän on tiettykin, mutta lähes polvilleen olin pudota kun tänään tutkin Trafin nettisivuja, ja siellä kerrottiin, ettei autoilijan tarvitse mennä vakuutusyhtiöön eikä katsastusasemalle lainkaan tekemään autonsa liikenteestä poistoilmoitusta, vaan kaikki hoituu netitse – ja halvalla. Hinta on Trafin sivuilla 6 euroa! Katsastusaseman receptionissa oleva rouva kehoitti tulemaan heille, ja antoi ymmärtää, että vain niin asia tulisi tehtyä oikealla tavalla – ja hinta olisi 18 euroa! Eli kolminkertainen Trafin taksaan verrattuna! Voiko tämä olla tottakaan?

Lukijat varmaankin arvaavat miten aion toimia, ja säästää 12 euroa. Kyllä, menen Trafin nettisivuille, teen ilmoituksen, maksan nettipankin kautta 6 euroa, ja sillä sipuli! Mitenkäs se vanha totuus olikaan: ahneella on pas..nen loppu! Siinäpä teille asiakaspalautetta Käsityökadulle. Tack, tack och adjöötä vaan…

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *