lauantai 24.3.2018
Gabriel, Kaapo, Kaapro, Kaappo

Asialinjalla vai jatkuva nokittelu

Warkauden Lehdessä on jatkunut 10 vuotta Kari Rajamäen sekä Risto Husun nokittelu kuin pingpong-peli, joka jatkuu ja jatkuu. Ehdotan seuraavaa: esimerkiksi tikkakisa tai hiihtokisa tai vastaava ja sitten saunassa asiat halki ja tittelit pois. Jatkuva kuittailu ja nokittelu haittaa muidenkin työskentelyä ja asioiden etenpäinmenoa.

Okei, demarit voitti vaalit. Nyt on 2018 helmikuu. Itse olin Presidentinvaaleissa vaalitoimitsijana siellä homna toimi hienosti.

Valtuusto sekä ja hallitus ja lautakunnat käsittelevät paljon asioita. Yhteistyötä eikä junttaamista.

Rovaniemellä nähtiin miten politiikkaa sotkemalla tetteritaiteeseen saatiin aikaan paljon vahinkoa jääräpäisyydellä. Toki konkareita pitää arvostaa ja myös uusillle ja toisillle on annettava puheenvuoro sekä omanäkemys se on sitä demokratiaa. Sooloilemalla voi tehdä politiikkaa, mutta useamman kanssa saa aikaan enemmän.

Kommentit

  • Erkki KM Leppävuori

    Olen samaa mieltä – en tosin tikkakisasta. Asia on niin, että historiaa on tärkeätä tuntea. Siinä Rajamäellä on vielä opeteltavaa – tosin populismi kuuluu joidenkin politiikkaan. Isänmaan tärkeän tragedian tunnustaminen on edellytys hyvän yhteistyön rakentamiseksi. Ja sitä puolestaan tarvitaan Varkauden kehittämiseksi, avointa ja toisia tukevaa yhdessä tekemistä. Sormella osoittaminen – olipa sormi sitten punainen tai valkoinen – ei vie yhteisiä ponnisteluja hedelmälliseen suuntaan. Nyt viimeistään pitää unohtaa poliittiset poterot ja suunnata kaikki energia tulevaisuuden rakentamiseen. Kyllä niitä haasteita riittää silläkin suunnalla!

  • Jorma Rajakannas

    Rajamäki on vienyt Varkautta ja koko talousaluetta paljon eteenpäin. Saamme kiittää Kari Rajamäkeä monesta asiasta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *